ONDERZOEK NAAR DE WISSELWERKING TUSSEN VOEDING EN NACHTRUST

We brengen de Dutch Design Week naar de eigen keuken van 30 professionals met heel diverse achtergronden op woensdag 21 oktober 2020. 

Op uitnodiging van Embassy of Health en Health Hub Utrecht organiseren Uzelf en de Voedselapotheek de online inspiratielunch 'Slaap Smakelijk'.

Via een live-stream gaan Naomi Jansen en Rob Henst meer vertellen over de wisselwerking tussen voeding en slaap. Fijn idee dat we toch nog voor een beetje verbinding kunnen zorgen en iedereen letterlijk een kijkje geeft in de eigen keuken!

We gaan gezamenlijk een gezonde lunch bereiden met verse ingrediënten uit stadstuin Food for Good in Utrecht. 

Voedselapotheek © 2020

Over de Voedselapotheek

De Voedselapotheek is een ontwerpbureau waar ontwerpers nieuwe verbindingen leggen tussen de sectoren voeding en gezondheid. We willen leven in een maatschappij waarin we investeren in onze gezondheid, waar we voeding preventief inzetten om gezond te blijven. Als ontwerpers leveren we daar een bijdrage aan door creatieve concepten te ontwikkelen, die mensen bewustmaken van het belang van gezond eten. 

 

Door nu samen werk te maken van een gezond voedsellandschap, wordt gezond eten in de toekomst beter bereikbaar voor iedereen. We zijn de aanjagers van deze gezonde beweging!

 

Contact
Naomi Jansen
Plan-B | Kantoor 2.47
Hurksestraat 19
5652 AH Eindhoven
www.voedselapotheek.nl
info@voedselapotheek.nl
+31(0)6 44 270 686

 

Volg jij ons al?

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle