RE-KOFFER

Wist je dat twee op de drie Nederlanders niet tevreden is over zijn of haar slaap? Goed slapen is net zo belangrijk als gezond eten en daarom gaan wij samen met jou op onderzoek naar de wisselwerking tussen voeding en nachtrust.

De "Re-koffer" is een toolbox om met je persoonlijke gezondheid en welzijn aan de slag te gaan.

Deze eerste editie richt zich op de interactie tussen voeding en nachtrust.

 

  • De tools in de Re-koffer bieden je inzicht in jouw huidige slaapgedrag.

  • We delen specifieke kennis om aan de slag te gaan met het verbeteren van jouw slaapgezondheid.

  • In de Re-koffer vind je ingrediënten waarvan wetenschappelijk bewijs beschikbaar is dat zij slaap positief kunnen beïnvloeden.

  • De Re-koffer stimuleert je om jezelf nieuwe gezonde gewoontes aan te leren.

Samenwerking

De aanleiding voor de ontwikkeling is de ontevredenheid van veel mensen over hun slaap. Het is ons doel om met positieve tips & tricks bij jou passende veranderingen door te voeren die je slaapkwaliteit kunnen verhogen. De Voedselapotheek en Studio Sandman vullen elkaar in deze samenwerking perfect aan door de focusgebieden van beide organisaties (voeding en slaap) aan elkaar te koppelen.

 

Met de kennis van slaapwetenschapper Rob Henst kunnen we vervolgens wetenschappelijk onderbouwen wat de werking is van voeding op je slaap.

Klaas Jan

Founder

Sandman.studio

Naomi Jansen

Ontwerper bij de Voedselapotheek

Rob Henst

Slaapwetenschapper bij Habit Talk

Verkoop

De Re-koffer is gelanceerd op woensdag 21 oktober 2020 tijdens de online inspiratielunch 'Slaap Smakelijk' op de Dutch Design Week.

Vanaf nu zijn de Re-koffers beschikbaar voor iedereen, ze zijn verkrijgbaar vanaf 10 stuks.

De Re-koffer is een leuke manier om bezoekers van jouw online event te verrassen met een op maat gemaakt presentje dat door de brievenbus op de deurmat valt.

Neem contact op voor meer informatie over de verkoop.

Bekijk hieronder de video van de online inspiratielunch. Georganiseerd door Uzelf, de Voedselapotheek en Habit Talk in opdracht van de Health Hub Utrecht.

dutchdesignweek.jpg
HHU LOGO 2020 ZWART WIT png HR.png
logo_uzelf_zwart_typo.png
unnamed.png
logo_VA_nieuw_zonder_ondertitel.png

Voedselapotheek © 2020

Over de Voedselapotheek

De Voedselapotheek is een ontwerpbureau waar ontwerpers nieuwe verbindingen leggen tussen de sectoren voeding en gezondheid. We willen leven in een maatschappij waarin we investeren in onze gezondheid, waar we voeding preventief inzetten om gezond te blijven. Als ontwerpers leveren we daar een bijdrage aan door creatieve concepten te ontwikkelen, die mensen bewustmaken van het belang van gezond eten. 

 

Door nu samen werk te maken van een gezond voedsellandschap, wordt gezond eten in de toekomst beter bereikbaar voor iedereen. We zijn de aanjagers van deze gezonde beweging!

 

Contact
Naomi Jansen
Plan-B | Kantoor 2.47
Hurksestraat 19
5652 AH Eindhoven
www.voedselapotheek.nl
info@voedselapotheek.nl
+31(0)6 44 270 686

 

Volg jij ons al?

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle