vr 25 okt. | Eindhoven Gym

Voedselapotheek Wake Up @DDW

thema: overheid & onderwijs
Registratie is afgesloten
Voedselapotheek Wake Up @DDW

Tijd en locatie

25 okt. 2019 07:45 – 12:15
Eindhoven Gym, Achtseweg Zuid 153a, 5651 GW Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Wat is de betekenis van innovatie voor de overheid en het onderwijs? Waarom is goede voorlichting nodig? Waarom is denken aan een gezonde omgeving zo belangrijk? Wat zijn voorbeelden en successen? Wat zijn uitdagingen en risico’s? Met innovaties doen we een sprong naar de toekomst. Maar wat kun je vandaag doen om een gezonde verandering te starten?

In deze sessie bespreken we de toekomst van gezonde voorlichting en regelgeving. Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen die bepalend zijn voor de toekomst? We tonen voorbeelden van innovaties die voeding en gezondheid verbinden. We kijken vanuit de doelgroep en het doelgedrag dat we samen willen bereiken. 

Aan de hand van 5 gedragslenzen kunnen we bepalen op in welke fase we iets kunnen veranderen. Hoe moet deze verandering eruit zien en wat heb je daarvoor nodig? Waar liggen de kansen en waar zou je tegenaan kunnen lopen?

Door middel van design thinking methodes werken we toe naar nieuwe samenwerkingen en oplossingen voor een gezond beleid en een gezonde omgeving waarin onze kinderen opgroeien. Daarna kijken we wat iedere stakeholder vandaag kan veranderen om op lange termijn dat doel te bereiken. We sluiten de sessie af met een concreet plan om vandaag nog bij te dragen aan een gezonde voedsel transitie.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Voedselapotheek Wake Up @DDW
    €55
    €55
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement