25 okt. 2019 07:45 - 12:15 | Eindhoven Gym

Voedselapotheek Wake Up @DDW

thema: overheid & onderwijs

Voedselapotheek Wake Up @DDW

Time & Location

Eindhoven Gym Achtseweg Zuid 153a, 5651 GW Eindhoven, Nederland

About Event

Wat is de betekenis van innovatie voor de overheid en het onderwijs? Waarom is goede voorlichting nodig? Waarom is denken aan een gezonde omgeving zo belangrijk? Wat zijn voorbeelden en successen? Wat zijn uitdagingen en risico’s? Met innovaties doen we een sprong naar de toekomst. Maar wat kun je vandaag doen om een gezonde verandering te starten?

In deze sessie bespreken we de toekomst van gezonde voorlichting en regelgeving. Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen die bepalend zijn voor de toekomst? We tonen voorbeelden van innovaties die voeding en gezondheid verbinden. We kijken vanuit de doelgroep en het doelgedrag dat we samen willen bereiken. 

Aan de hand van 5 gedragslenzen kunnen we bepalen op in welke fase we iets kunnen veranderen. Hoe moet deze verandering eruit zien en wat heb je daarvoor nodig? Waar liggen de kansen en waar zou je tegenaan kunnen lopen?

Door middel van design thinking methodes werken we toe naar nieuwe samenwerkingen en oplossingen voor een gezond beleid en een gezonde omgeving waarin onze kinderen opgroeien. Daarna kijken we wat iedere stakeholder vandaag kan veranderen om op lange termijn dat doel te bereiken. We sluiten de sessie af met een concreet plan om vandaag nog bij te dragen aan een gezonde voedsel transitie.

Tickets
Price
Voedselapotheek Wake Up @DDW
€55

Voedselapotheek © 2020

over de Voedselapotheek

De Voedselapotheek is een creatieve werkplaats waar ontwerpers op zoek gaan naar nieuwe verbindingen tussen voeding en gezondheid. Samen met food- en health professionals leggen we cross-overs en vertalen dat naar innovatieve producten en concepten die aanzetten tot meer bewustwording over het belang van gezond eten. Door nu samen werk te maken van een gezond voedsellandschap, wordt gezond eten in de toekomst beter bereikbaar voor iedereen. We zijn de aanjagers van een nieuwe gezonde beweging!

 

contact
 
Naomi Jansen
Plan-B | Kantoor 2.47
Hurksestraat 19
5652 AH Eindhoven
www.voedselapotheek.nl
info@voedselapotheek.nl
+31(0)6 44 270 686

 

volg jij ons al?

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle