wo 23 okt. | Eindhoven Gym

Voedselapotheek Wake Up @DDW

thema: zorg & vitaliteit
Registratie is afgesloten
Voedselapotheek Wake Up @DDW

Tijd en locatie

23 okt. 2019 07:45 – 12:15
Eindhoven Gym, Achtseweg Zuid 153a, 5651 GW Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Wat is de betekenis van innovatie in de gezondheidszorg? Waarom is zorginnovatie nodig? Wat zijn voorbeelden en successen? Wat zijn uitdagingen en risico’s? Met innovaties doen we een sprong naar de toekomst. Maar wat kun je vandaag nog doen om een gezonde verandering in gang te zetten?

In deze sessie bespreken we de toekomst van de zorg. Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen die bepalend zijn voor de toekomst? We tonen voorbeelden van innovaties die voeding, zorg en gezondheid verbinden. We kijken vanuit de doelgroep en het doelgedrag dat we samen willen bereiken. 

Aan de hand van 5 gedragslenzen kunnen we bepalen op in welke fase we iets kunnen veranderen. Hoe moet deze verandering eruit zien en wat heb je daarvoor nodig? Waar liggen de kansen en waar zou je tegenaan kunnen lopen?

Door middel van design thinking methodes werken we toe naar nieuwe samenwerkingen en oplossingen voor een gezond voedsellandschap in de zorg. Daarna kijken we wat iedere stakeholder vandaag kan veranderen om op lange termijn dat doel te bereiken. We sluiten de sessie af met een concreet plan om vandaag nog bij te dragen aan een gezonde voedsel transitie.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Voedselapotheek Wake Up @DDW
    €55
    €55
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement