Sun, Sep 20
Eindhoven Gym
Masterclass Slaap Smakelijk
Wist je dat twee op de drie Nederlanders niet tevreden is over zijn of haar slaap? Goed slapen is net zo belangrijk als gezond eten en daarom gaan wij samen met jou op onderzoek naar de wisselwerking tussen voeding en nachtrust.
Sat, Oct 17
online evenement
Dutch Design Week 2020
Ook tijdens de Dutch Design Week staat de combinatie van gezond eten en goed slapen centraal. We kunnen vanwege de Corona-crisis niet zoveel offline doen, dus we zijn nu aan het kijken wat we online kunnen aanbieden.

Voedselapotheek © 2020

Over de Voedselapotheek

De Voedselapotheek is een ontwerpbureau waar ontwerpers nieuwe verbindingen leggen tussen de sectoren voeding en gezondheid. We willen leven in een maatschappij waarin we investeren in onze gezondheid, waar we voeding preventief inzetten om gezond te blijven. Als ontwerpers leveren we daar een bijdrage aan door creatieve concepten te ontwikkelen, die mensen bewustmaken van het belang van gezond eten. 

 

Door nu samen werk te maken van een gezond voedsellandschap, wordt gezond eten in de toekomst beter bereikbaar voor iedereen. We zijn de aanjagers van deze gezonde beweging!

 

Contact
Naomi Jansen
Plan-B | Kantoor 2.47
Hurksestraat 19
5652 AH Eindhoven
www.voedselapotheek.nl
info@voedselapotheek.nl
+31(0)6 44 270 686

 

Volg jij ons al?

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle